hu
Menü

Kerti szaunaház szőlészetben
Csúsztassa a képet

Kerti szaunaház szőlészetben
Szauna wellness komfort ház
Egyedi szaunaház Himalája sóterápiával
Kültéri szauna relax terasszal
Komfort Szaunaház tervezés
  • Kerti szaunaház szőlészetben
  • Szauna wellness komfort ház
  • Egyedi szaunaház Himalája sóterápiával
  • Kültéri szauna relax terasszal
  • Komfort Szaunaház tervezés

Borban az igazság, szaunában az egészség…

A kombinált szauna ház egy minden igényt kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna, gőz szauna és a himalája sóterápia.

 

A szauna ház ezen kívül zuhanyzóval, öltözővel, pihenővel, konyhával, étkezővel, tévével és elhúzható üvegajtókkal felszerelt.

Szauna a szőlészetben, szőlészek a szaunában

Mi lehet a kapcsolat egy szőlészet és egy szauna között? Elsőre alaptalannak tűnhet, hogy a szőlészetek és a szauna között bármilyen közös pont lehet… Pedig több is van!

A legelső és egyben legrégebbi ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik, a szőlészek fedezték fel. A szőlőtőkék végét olyan hőmérsékleten gőzölték, amin nem égett meg a fa, ezzel biztosították, hogy a fa hosszú ideig megőrizze szerkezetét és ellássa funkcióját. Így van ez a szaunánál is, a kültéri szaunák építéséhez a legjobb faanyag a hőkezelt éger vagy a kanadai vöröscédrus. Az iSauna szauna manufaktúra csak minőségi faanyagot használ fel a szauna építés során.

A következő kapcsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre. A szaunákról ugyanez mondható el. Heti néhány alkalom is segít megőrizni az egészséget és gyógymódot jelenthet kialakult problémák esetén is.

A bor ellazít, a bor összehozza az embereket és összetartja a kapcsolatokat. A bor köré utazásokat, családi eseményeket, baráti összejöveteleket és más eseményeket szerveznek. A szauna hasonló módon benne tud lenni mindennapjainkban.

A szauna ellazítja a testet egy-egy szüretelés, szőlőszedés után. Segít az izomzatnak gyorsabban regenerálódni, így javítja a munkabírást. Mi lehet annál nagyszerűbb, mint szüretelés után élvezni a szauna izzasztó hatását és közben nézni a szőlőtőkék fegyelmezett sorakozását, amíg csak a szem ellát. Az iSauna Design Kft. szauna házban mindenki ki tudja pihenni a szüretelés fáradalmait.

A szőlészetben elhelyezett szauna ház tökéletes kiegészítője a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek. Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. A kombinált szauna ház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

Amikor belép a szauna házba, egy kényelmes öltöző fogadja, melynek nyugodt hangulatát a csillagos égbolt adja. Az öltözőben található a zuhany, a szaunából kilépve azonnal le tud tusolni.

Beljebb lépve található a mini hűtővel felszerelhető konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti vendégfogadásra. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

Ebbe a szauna házba nagy hangsúlyt kaptak a fények. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással. A szaunában ülve a látványkandalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szaunázás közben élvezhetjük.

A szauna ház igazi különlegessége a beépített Smart tévé, amely a filmnézés mellett lehetőve teszi, hogy internetezzen, megnézze leveleit vagy akár tárgyaljon.


Kérje egyedi ajánlatunkat és tökéletesítse szőlészetét egy exkluzív szauna házzal!

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat