hu
Menü

Komfort, privát wellness szaunaház
Csúsztassa a képet

Privát wellness mobilház
Mobilház építés tömör fából
Egyedi wellness-házak kivitelezése
Otthoni wellness tervezés és építés
Finn szauna és infraszauna építés
Komfort szaunaház gyártás
Egyedi szauna és wellness-ház
Relax helyiség
Prémium tömör fa falburkolatok
Egyedi fa mobilház építés
  • Privát wellness mobilház
  • Mobilház építés tömör fából
  • Egyedi wellness-házak kivitelezése
  • Otthoni wellness tervezés és építés
  • Finn szauna és infraszauna építés
  • Komfort szaunaház gyártás
  • Egyedi szauna és wellness-ház
  • Relax helyiség
  • Prémium tömör fa falburkolatok
  • Egyedi fa mobilház építés

A minimalista elemek modern megjelenítését természetes anyagok és harmonikus színek ellensúlyozzák a barátságos, élhető környezet megteremtéséhez.

Egyedi bútorok szolgálják ki a megrendelő és baráti társaság használati igényeit. Az egyedi konyha kanadai vörös cédrus tömör fából készült modern gránit kőlap kombinációjával készült, melyben helyet kapott egy kombinált hűtőszekrény és egy borhűtő is.

Társasági életre tervezve

Ügyfelünk elképzelése egy olyan wellness-szaunaház volt, amely bel- és kültéren egyaránt alkalmas akár egy nagyobb társaság fogadására is. A szaunaház a panoráma minél szélesebb kihasználása és a zavartalan szórakozási lehetőségek miatt, a családi ház nyugalmától távol eső telekrészre került. Itt akár kisebb, akár nagyobb társasággal is nyugodt a kikapcsolódás.

A megrendelő mindenképp a legjobb minőséget szerette volna, és mivel az igényei és az elvárásai is magasak voltak, ezért választott minket. A baráti társaság sokrétű igényeinek megfelelően a szaunaházat különböző igényeket kielégítő és sokszínű szauna és wellness funkciókkal láttuk el.

A külön álló infraszaunában 3 fő élvezheti egyszerre az infrasugarak jótékony hatását. Közvetlenül mellette egy speciális, kombinált szaunakályhával felszerelt szauna található, amely lehetőséget biztosít a tradicionális száraz finn szauna vagy a kíméletes bioszauna használatára.

A szauna használat után lehetőség van a felfrissülésre egy kényelmes vizesblokk helyiségben. A tökéletes ellazulást fokozhatjuk a pihenőben elhelyezett 6 fős prémium jakuzzival és masszázsfotelekkel.

A minimalista elemek modern megjelenítését természetes anyagok és harmonikus színek ellensúlyozzák a barátságos, élhető környezet megteremtéséhez.

Egyedi bútorok szolgálják ki a megrendelő és baráti társaság használati igényeit. Az egyedi konyha kanadai vörös cédrus tömör fából készült modern gránit kőlap kombinációjával készült, melyben helyet kapott egy kombinált hűtőszekrény és egy borhűtő is.

A felette található tároló polcok fekete üveg hátfalát az indirekt megvilágítás teszi hangsúlyossá.
Ennek köszönhetően igazi bár jelleget kap a szaunaház ezen része.

A baráti együttlétek színhelyét igyekeztünk tágasan hagyni, ezért kevés, de feltétlenül szükséges bútorokat terveztünk, amelyek zömét saját elképzelés alapján valósítottunk meg.
Multifunkcionális térkihasználás - nagy nyitott terek, amik egy összefüggő egészet alkotnak, de ahol a wellness és a szociális funkció mégis egyértelműen elkülönül.

Különösen elegáns megjelenést kölcsönöznek a nagy üvegfelületek, amelyek optikailag tértágítóak és rengeteg fénnyel árasztják el a belvilágot. Továbbá az alumínium tokos harmonika ajtó rendszernek köszönhetően egybe nyitják azt a külvilággal.
Az elektromos padlófűtésnek, a speciális légtechnikának és a hőszigetelt alu nyílászáróknak köszönhetően egész évben korlátozás nélkül használható a privát szauna wellness ház.   

Esztétikailag a letisztult formákkal és a visszafogott színekkel következetesen a modern építészeti jelleg érvényesül.

A tervezés és a kivitelezés kihívásainak leküzdésével valósult meg végül a megálmodott, értékálló, stílusos komfort wellness szaunaház.

 

iSauna Design Home - Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat