hu
Menü

Kültéri finn szaunaház modern kivitelben
Csúsztassa a képet

Kültéri finn szaunaház
Modern finn szaunaház
Kültéri finn szauna fényterápiával
Finn szauna minimál stílusban
Szaunaház zuhanyzóval WC-vel
  • Kültéri finn szaunaház
  • Modern finn szaunaház
  • Kültéri finn szauna fényterápiával
  • Finn szauna minimál stílusban
  • Szaunaház zuhanyzóval WC-vel

Szaunaház modern stílusban

Ez a kültéri szaunaház azoknak ajánlott, akik a finn szauna kultúrát és ennek jótékony hatásait saját kertjükben szeretnék élvezni. Több évszázados szauna hagyomány modern stílusban és a legfejlettebb technológiával. Ezt kínálja az iSauna kreatív manufaktúra által tervezett és gyártott összes kültéri szauna és szaunaház.

Udvarból wellness kert modern finn szaunával

Ki akarná a szaunáját manapság egy pincébe rejteni? Alakítsa udvarát modern wellness kertté egy szemet gyönyörködtető kültéri finn szaunával! Gyönyörű panorámával rendelkező kert központját képezheti a kültéri finn szauna. Egy kültéri szauna felöltözteti a kertet, legyen az a teraszon, az udvarban vagy egy különeső helyen.

A finn szauna előnyei akkor válnak kézzel foghatóvá, ha már megtapasztalta a hagyományos izzasztófürdőt egy eredeti iSauna kültéri finn szaunában. Ellazulnak az izmok, elhalványul a fájdalom, javul a vérkeringés, a bőr megújul, a test és a lélek felfrissül.

A kültéri finn szaunát úgy terveztük, hogy a design mellett az eredeti finn szauna gyökereit élvezhesse, így Ön luxus körülmények között tapasztalhatja meg ugyanazt a valódi örömöt, amit az emberek már több száz éve használnak.

Nincs jobb módja annak, hogy csökkentse a fáradtságot és a stresszt, mint egy hagyományos finn szauna. A finn szauna hatásai fokozhatóak egyedi design-nal, luxus kiegészítőkkel, beépített zuhanyzóval vagy merülő dézsával.

A kültéri finn szauna megadja Önnek és családjának azt a kényelmet, hogy többé nem kell időt és energiát áldoznia arra, hogy elmenjen közösségi szaunákba, ahol idegenekkel kell megosztania egy átdolgozott nap pihentető perceit. Ezeket a kellemes perceket megoszthatja családjával és barátaival egy egyedi, kültéri finn szaunában.

Egy exkluzív kerti finn szauna kialakításával tehetjük kertünket életünk és hétköznapjaink üde szigetévé. A kültéri finn szauna az elegancia és a mély izzadás tökéletes harmóniája.

 

Ha kerti medence mellé vagy komplett wellness teraszra minőségi szaunát szeretne, kérje egyedi ajánlatát közvetlenül a gyártótól:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat