hu
Menü

Pihenőház luxuskivitelben
Csúsztassa a képet

kültéri szaunaház
szauna
finn szauna
infra szauna
kerti szauna
pihenőház
szaunaház
otthoni wellness
Szórakozás
Egyedi konyha
Jakuzzi
kombinált szauna
belsőépítészeti megoldások
dizájn falak
otthoni szauna
szauna
Prémium szauna
egyedi gyártású medenece
Egyedi szauna gyártás
beltéri szauna
 • kültéri szaunaház
 • szauna
 • finn szauna
 • infra szauna
 • kerti szauna
 • pihenőház
 • szaunaház
 • otthoni wellness
 • Szórakozás
 • Egyedi konyha
 • Jakuzzi
 • kombinált szauna
 • belsőépítészeti megoldások
 • dizájn falak
 • otthoni szauna
 • szauna
 • Prémium szauna
 • egyedi gyártású medenece
 • Egyedi szauna gyártás
 • beltéri szauna

- Extravagáns design

- Választható színkombinációk

- Modern letisztult forma - innovatív elegancia

- Energiatakarékos megoldások

- ZIPScreen- automata árnyékolástechnika

- Finn-, Infra-, Gőz szauna

- Jakuzzi

- Relaxációs pihenő tér

- Exkluzív design falak, média fal 

- Hangulatvilágítás,

- Beépített audio rendszerek

- Saját tervezésű beépített szekrények

 

"A prémium szaunaházban eltöltött percek nem csak a testet érintik meg. A csend, a melegség és az elegancia összjátékában megtaláljuk azt az exkluzív pihenést, mely a mindennapok zsongásából kiragadva, újra összeköt bennünket önmagunkkal és a természettel."

A homlokzatképzést Kanadai vöröscédrus faanyagból készítettük el, egyedileg kifejlesztett technológiával kezeltük a felületet, annak érdekében, hogy meg tudjuk jeleníteni rajta a megbízónk konkrét elképzelését. Tökéletes keretet adtak ennek az exteriőrnek a meglévő ingatlanban található nyílászárók, melyek visszaköszöntek az általunk épített ingatlanban is.

A modern technológiát ötvöztük az autentikus tömörfa dizájn árnyékolókkal, a nyitott terek és az újgenerációs moduláris felépítésű prémium Villeroy & Boch masszázsmedence védelmét elektromos zipSCREEN rendszerrel biztosítottuk. Az egyediséget fokoztuk a kézzel és szenvedéllyel készített kültéri tömörfa dizájn elemekkel, illetve az épületet és annak környezetét professzionális és energiatakarékos LED megvilágítással tettük hangulatosabbá.

Megbízónk kifejezett kérése volt, hogy a családi és baráti összejöveteleket tágas és komfortos környezetben tudják lebonyolítani és a kicsiktől a nagyokig, kortól függetlenül felhőtlenül élvezhessék az eseményt. Egyedi tervezésű feszített víztükörrel rendelkező medence, hozzá szintén egyedileg gyártott vízen úszó, motoros, extra lapos alumínium medencefedés.

Kálmán hobbija a főzés, ezért kifejezett kérése volt az, hogy egy professzionális eszközökkel felszerelt kerti konyhát építsünk neki, ahol a családját és barátait egyaránt kényeztetheti a főztjével.

A belső terek kialakítása során -is- nagy hangsúlyt kaptak a megbízóink álmai, mint például egy exkluzív és tömör eleganciával rendelkező szivarszoba, professzionális légtechnikával, ahol Kálmán nyugodt körülmények közt tarthatja meg az üzleti megbeszéléseit is vagy akár leülhet egyedül lazítani is. Edina vágya pedig egy funkcionális edzőterem volt, mellyel nagyban hozzájárul az egészsége megőrzéséhez. Ez utóbbi a család minden tagjának kiemelten fontos, ezért egy komplex szaunát terveztünk az épületbe. Infraszaunát a gyerekeknek, tradicionális finn szaunát pedig a felnőtteknek, kombinálva a 2000 éves himalájai sótéglákkal, melyek együttesen kimagasló pozitív élettani hatásokkal bírnak.

A tágas és világos közösségi tér lehetőséget nyújt a teljes feltöltődésre és kikapcsolódásra az otthonunkban. Számos egyedi belsőépítészeti megoldással fűszereztük meg az enteriőrt, többek közt egy egyedi készítésű konyhaszigetet is elhelyeztünk az épületben. A mennyezetbe futó tömörfa dizájnfal különleges megjelenést kölcsönöz a belső térnek, melyet megvilágításokkal tettünk még hangulatosabbá. Az épület belsejének teljes egésze egy kézműves alkotás, szinte minden eleme kézzel készült tömörfa elemekből, dizájnfalakból áll, mely rendkívül személyre szabottá és egyedivé teszi a belső atmoszférát.

Rólunk mondták…

„Sok éve kerestem a megfelelő gyártót. Személyesen átbeszéltük a terveket és a legnagyobb pozitívum, hogy nem kellett a szakembereket keresgetnem, mindent megkaptam egy helyen. A kezdettől fogva bele vontak a tervezésbe, pontosan olyat kaptam, amit megálmodtam. A kivitelezés simán és gyorsan ment és lenyűgözött a végeredmény. Meg vagyok elégedve, teljes mértékben!”

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat