hu
Menü

Több mint wellness-szaunaház: prémium életérzés
Csúsztassa a képet

Egy 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

A terjedelmes méret ellenére optimális léptékű, és a természetes anyaghasználattal a környezetébe kellően illeszkedő épület jött létre.

Az esztétikus kivitelezéshez szükségszerű volt minden részlet precíz kidolgozására is.

Folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, hiszen a formabontó gondolkodásmódot és a friss kreativitást csakis ez táplálja.
Ebből a folyamatból születik szaunáink és szaunaházaink páratlan stílusa.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!

18 ÉV TAPASZTALAT
Semmihez sem fogható családi wellness-szauna élmény

Visszatérő, elégedett ügyfelünk keresett fel minket a Szigetköz szívében, Dunaszegen található szauna manufaktúránkban egyedi elképzelésével. A beszélgetés elején egy kültéri grill konyha kivitelezésén ötleteltünk, majd a több órás beszélgetés alatt kiteljesedett a család régi álma: egy olyan 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

Két hónapos tervezési fázis elteltével az álomból valóság lett.

Az egészséges életmód és a sport nagy szerepet tölt be a család életében. Az épületben helyet kapott egyedi Himalája sókabin, amellyel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító barangklímát is varázsolhatunk. A sókabinban található egyedi, ergonomikus kialakítású padozatok biztosítják a kényelmes és gyógyító pihenést. Az ergonomikus padozatokba beépítésre kerültek az infrasugárzók is, így az infraszauna mély meleg hatásának segítségével tovább növeljük a méregtelenítést.

A kombinált szauna térben a tágabb család és a baráti társaság is élvezheti a forró finn szauna előnyeit, és az infraszauna méregtelenítő hatását. A kombinált szaunában is teret kapott a szaunakályha köré épített egyedi Himalája sófal, mely a meleg hatására még intenzívebben fejti ki jótékony hatását a légutakra és bőrre egyaránt.

A szauna használat után a felfrissülés a vizesblokkban biztosított, ahol egy kényelmes öltözőben tárolhatók a szaunázáshoz szükséges törölközők, köntösök, szauna olajak.

Belsőépítészeti szempontból a környezet építészeti trendjével összehangoltan a természetes tónusok és textúrák dominálnak, formailag praktikus, illetve elegáns megoldások születtek. A beltéri közösségi terekben egyedi, speciálisan kialakított tömörfa falburkolatokat alkalmaztunk I. osztályú kanadai vöröscédrusból, rejtett led világításokkal. Az egyedi design fa falburkolatok és rejtett világítások tovább futnak a mennyezetre, mellyel egységet alkotnak az enteriőrrel. A tömörfából készült kanadai vöröscédrus elemeket thermowood kőrisfával törtük meg. A csokoládé barna thermowood kőris felhasználásával értük el a természetes kontrasztot a fa falburkolatok között. Az egyedi tervezésű tömörfa bárpultok megjelenésükkel követik a design elemek vonalvezetését.

Tovább haladva a közösségi pihenőtér felé egyedi média falakat találunk, melyekkel tovább erősítjük a tömörfa burkolatok kapcsolatát a természet közelségével. Az egyedi kanadai vöröscédrusból készült média falak TV, hangprojektor és más, egyéb szórakoztató elektronikai berendezések beépítésére alkalmasak beltéren és kültéren egyaránt.

A nagyobb, közös családi- és baráti összejövetelek egyik fontos helyszíne a konyha, ahol egy konyhaszigetet alakítottunk ki tágas étkezővel.

A tudatos tervezésnek köszönhetően sikerült egy olyan egyedi belső formavilágot kialakítanunk, melyben a tömörfa falburkolati betétek és a homlokzati megnyitások előtérbe kerülnek. Mivel az építtetők az épület energiafelhasználásának csökkentését tűzték ki célul, ezért nagy hangsúlyt fektettünk az épület hőszigetelésére és a professzionális alumínium tokos 3 rétegű hőszigetelt üvegezésre. A reflexiós, anyagában színezett supersilver grey 3 rétegű napvédő üvegezés csökkenti a légkondicionálás költségeit, biztosítja a privát szférát és magas szintű kényelmet teremt az épület használói számára.  A bent tartózkodók ellátása friss, oxigénben dús levegővel és az elhasznált levegő eltávolítását speciális légtechnika beépítésével biztosítjuk.
A komfort fokozása érdekében Magnum elektromos padlófűtést és tetőklímát alkalmaztunk.

A teraszok fontossága egyértelműen felértékelődik, miközben esztétikai hatásuk is szembetűnő.
A fedett, árnyékolt, szélvédett és nyitott terek kombinációja még egyedibbé formálja a lakó-, wellness épületet. A fedett teraszon kialakított kültéri étkező mellett egy jakuzzi is biztosítja a teljes feltöltődést.
Az egyedi előtetőben IP védett led hangulatvilágítás és zenei hangrendszer került beépítésre.

Az épület mellett padbol pálya és egy úszómedence biztosítja a további sportolási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A terjedelmes méret ellenére optimális léptékű, és a természetes anyaghasználattal a környezetébe kellően illeszkedő épület jött létre. Az esztétikus kivitelezéshez szükségszerű volt minden részlet precíz kidolgozására is.

Folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, hiszen a formabontó gondolkodásmódot és a friss kreativitást csakis ez táplálja. Ebből a folyamatból születik szaunáink és szaunaházaink páratlan stílusa.

Elégedettséggel tölt el minket, hogy a megbízói igényekhez és a korszellemhez igazodó modern, de mégis autentikus, többgeneráció számára élhető és felhasználható egyedi tervezésű lakó- és wellness-házat alkothattunk.

Legyen akár magánszemély vagy szálloda, személyre szabott ötleteinkkel, formatervezéssel és nem utolsó sorban egyedi ajánlatainkkal segítünk Önnek a legjobb megoldás megtalálásában.

Ha Ön is magán- vagy közületi célú egyedi szauna, kültéri szaunaház vagy wellness-ház megvalósításán gondolkodik, keresse tervező csapatunkat vagy legyen a vendégünk dunaszegi manufaktúránkban és győződjön meg az általunk képviselt prémium minőségről.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!

iSauna Design Home – Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat