hu
Menü

Több mint wellness-szaunaház: prémium életérzés
Csúsztassa a képet

kültéri szaunaház
kültéri szaunaház medencével
kültéri szaunaház
zuhanyzó és terasz
Egyedülálló belső kialakítás
Konyha és étkező pult
családi hangulat
minden igényt kielégítő belső tér
tömörfa bárpult
Egyedülálló belső kialakítás
kézzel készült állmennyezet
kézzel készült állmennyezet
árnyékolók és mozi szoba
szauna és himalájai sófal
pihenő és himalájai sófal
szauna és pihenő
külső és belső fényjáték
esti hangulat világítás
szaunaház teljes kép
szaunaház teljes kép
kültéri szaunaház terasz
kültéri szaunaház terasz
szaunaház és pálya
szaunaház belső térkiosztás
színes alaprajz
 • kültéri szaunaház
 • kültéri szaunaház medencével
 • kültéri szaunaház
 • zuhanyzó és terasz
 • Egyedülálló belső kialakítás
 • Konyha és étkező pult
 • családi hangulat
 • minden igényt kielégítő belső tér
 • tömörfa bárpult
 • Egyedülálló belső kialakítás
 • kézzel készült állmennyezet
 • kézzel készült állmennyezet
 • árnyékolók és mozi szoba
 • szauna és himalájai sófal
 • pihenő és himalájai sófal
 • szauna és pihenő
 • külső és belső fényjáték
 • esti hangulat világítás
 • szaunaház teljes kép
 • szaunaház teljes kép
 • kültéri szaunaház terasz
 • kültéri szaunaház terasz
 • szaunaház és pálya
 • szaunaház belső térkiosztás
 • színes alaprajz

Egy 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

A terjedelmes méret ellenére optimális léptékű, és a természetes anyaghasználattal a környezetébe kellően illeszkedő épület jött létre.

Az esztétikus kivitelezéshez szükségszerű volt minden részlet precíz kidolgozására is.

Folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, hiszen a formabontó gondolkodásmódot és a friss kreativitást csakis ez táplálja.
Ebből a folyamatból születik szaunáink és szaunaházaink páratlan stílusa.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!

18 ÉV TAPASZTALAT
Semmihez sem fogható családi wellness-szauna élmény

Visszatérő, elégedett ügyfelünk keresett fel minket a Szigetköz szívében, Dunaszegen található szauna manufaktúránkban egyedi elképzelésével. A beszélgetés elején egy kültéri grill konyha kivitelezésén ötleteltünk, majd a több órás beszélgetés alatt kiteljesedett a család régi álma: egy olyan 180 m2-es lakóépület, amely több mint egy wellness-szaunaház és a család- és a baráti társaság minden igényét kielégíti.

Két hónapos tervezési fázis elteltével az álomból valóság lett.

Az egészséges életmód és a sport nagy szerepet tölt be a család életében. Az épületben helyet kapott egyedi Himalája sókabin, amellyel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító barangklímát is varázsolhatunk. A sókabinban található egyedi, ergonomikus kialakítású padozatok biztosítják a kényelmes és gyógyító pihenést. Az ergonomikus padozatokba beépítésre kerültek az infrasugárzók is, így az infraszauna mély meleg hatásának segítségével tovább növeljük a méregtelenítést.

A kombinált szauna térben a tágabb család és a baráti társaság is élvezheti a forró finn szauna előnyeit, és az infraszauna méregtelenítő hatását. A kombinált szaunában is teret kapott a szaunakályha köré épített egyedi Himalája sófal, mely a meleg hatására még intenzívebben fejti ki jótékony hatását a légutakra és bőrre egyaránt.

A szauna használat után a felfrissülés a vizesblokkban biztosított, ahol egy kényelmes öltözőben tárolhatók a szaunázáshoz szükséges törölközők, köntösök, szauna olajak.

Belsőépítészeti szempontból a környezet építészeti trendjével összehangoltan a természetes tónusok és textúrák dominálnak, formailag praktikus, illetve elegáns megoldások születtek. A beltéri közösségi terekben egyedi, speciálisan kialakított tömörfa falburkolatokat alkalmaztunk I. osztályú kanadai vöröscédrusból, rejtett led világításokkal. Az egyedi design fa falburkolatok és rejtett világítások tovább futnak a mennyezetre, mellyel egységet alkotnak az enteriőrrel. A tömörfából készült kanadai vöröscédrus elemeket thermowood kőrisfával törtük meg. A csokoládé barna thermowood kőris felhasználásával értük el a természetes kontrasztot a fa falburkolatok között. Az egyedi tervezésű tömörfa bárpultok megjelenésükkel követik a design elemek vonalvezetését.

Tovább haladva a közösségi pihenőtér felé egyedi média falakat találunk, melyekkel tovább erősítjük a tömörfa burkolatok kapcsolatát a természet közelségével. Az egyedi kanadai vöröscédrusból készült média falak TV, hangprojektor és más, egyéb szórakoztató elektronikai berendezések beépítésére alkalmasak beltéren és kültéren egyaránt.

A nagyobb, közös családi- és baráti összejövetelek egyik fontos helyszíne a konyha, ahol egy konyhaszigetet alakítottunk ki tágas étkezővel.

A tudatos tervezésnek köszönhetően sikerült egy olyan egyedi belső formavilágot kialakítanunk, melyben a tömörfa falburkolati betétek és a homlokzati megnyitások előtérbe kerülnek. Mivel az építtetők az épület energiafelhasználásának csökkentését tűzték ki célul, ezért nagy hangsúlyt fektettünk az épület hőszigetelésére és a professzionális alumínium tokos 3 rétegű hőszigetelt üvegezésre. A reflexiós, anyagában színezett supersilver grey 3 rétegű napvédő üvegezés csökkenti a légkondicionálás költségeit, biztosítja a privát szférát és magas szintű kényelmet teremt az épület használói számára.  A bent tartózkodók ellátása friss, oxigénben dús levegővel és az elhasznált levegő eltávolítását speciális légtechnika beépítésével biztosítjuk.
A komfort fokozása érdekében Magnum elektromos padlófűtést és tetőklímát alkalmaztunk.

A teraszok fontossága egyértelműen felértékelődik, miközben esztétikai hatásuk is szembetűnő.
A fedett, árnyékolt, szélvédett és nyitott terek kombinációja még egyedibbé formálja a lakó-, wellness épületet. A fedett teraszon kialakított kültéri étkező mellett egy jakuzzi is biztosítja a teljes feltöltődést.
Az egyedi előtetőben IP védett led hangulatvilágítás és zenei hangrendszer került beépítésre.

Az épület mellett padbol pálya és egy úszómedence biztosítja a további sportolási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A terjedelmes méret ellenére optimális léptékű, és a természetes anyaghasználattal a környezetébe kellően illeszkedő épület jött létre. Az esztétikus kivitelezéshez szükségszerű volt minden részlet precíz kidolgozására is.

Folyamatosan gyűjtjük az inspirációt, hiszen a formabontó gondolkodásmódot és a friss kreativitást csakis ez táplálja. Ebből a folyamatból születik szaunáink és szaunaházaink páratlan stílusa.

Elégedettséggel tölt el minket, hogy a megbízói igényekhez és a korszellemhez igazodó modern, de mégis autentikus, többgeneráció számára élhető és felhasználható egyedi tervezésű lakó- és wellness-házat alkothattunk.

Legyen akár magánszemély vagy szálloda, személyre szabott ötleteinkkel, formatervezéssel és nem utolsó sorban egyedi ajánlatainkkal segítünk Önnek a legjobb megoldás megtalálásában.

Ha Ön is magán- vagy közületi célú egyedi szauna, kültéri szaunaház vagy wellness-ház megvalósításán gondolkodik, keresse tervező csapatunkat vagy legyen a vendégünk dunaszegi manufaktúránkban és győződjön meg az általunk képviselt prémium minőségről.

Bízunk benne, hogy szakértelmünkkel hozzájárulhatunk az Önök sikereihez is!

iSauna Design Home – Maximális életminőség, exkluzív megvalósítással

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat