hu
Menü


Csatlakozzon nemzetközi szauna és szaunaház viszonteladó programunkhoz! Tekintse meg a részleteket:

  • Erőforrások
  • Felelősségek
  • Növekedési lehetőségek
  • A jelentkezés módja
Mit kapok én?

Mit kapok én?

Speciális partner kedvezmény

iSauna szauna viszonteladó partnereink speciális kedvezményekben részesülnek a standard és az egyedi szauna kabinok, szaunaházak árából.

Professzionális weboldal és online marketing

Az iSauna manufaktúra több országra és nyelvre magas szinten optimalizált, erős Google találati eredményekkel működő, rengeteg referenciát és terméktájékoztatást bemutató weboldalakat üzemeltet partnerei részére, ahol saját címmel és elérhetőségekkel jelenhetnek meg a viszonteladók.

Nemzetközi TÜV által minősített termékek

Az iSauna szauna manufaktúra prémium minőségű, luxus szauna kabinokat tervez és gyárt egyedi elképzelések alapján. Mindezt a nemzetközi TÜV engedélyünk, minősítésünk is bizonyítja, mellyel Magyarországon csak az Infraworld Kft., azaz iSauna szauna manufaktúra büszkélkedhet:

Képzés és termékismereti anyagok

Partnereink csatlakozáskor és az együttműködés során folyamatosan széleskörű termékismereti anyagokat kapnak, melyeket digitálisan adunk át, hogy ügyfeleinket átfogóan tájékoztatni tudják az értékesítés során.

Kiemelkedő növekedési lehetőségek

Ha továbblépve iSauna Kiemelt Partner lesz, további előnyöket élvezhet, így ügyfelei szorosabban kapcsolódnak majd Önhöz az egyedi marketing anyagok és speciális árképzések által.

Többnyelvű vevőszolgálat és terméktámogatás

A programhoz csatlakozásuk után összes partnerünknek mindenben segítünk a kezdeti lépésektől kezdve az ügyfelek problémáinak megoldásáig. Mindezt német, angol, szlovák, cseh, francia és magyar nyelven egyaránt.

Nemzetközi kiszállítás igény szerinti beüzemeléssel

A kevesebb helyszíni munkálat érdekében szaunáinkat, szauna házainkat előre összeszerelt, nagy elemekre bontott formában juttatjuk a helyszínre, akár közúti, vagy akár tengeri szállítással.

Műszaki rajzok, 3D látványtervek a termékekről

Szauna értékesítő partnereink számára olyan speciális szolgáltatásokkal nyújtunk segítséget, mint egyedi műszaki rajzok a szaunákról, szauna házakról, alapozási rajzok valamint realisztikus 3D látványtervek.

Mik az elvárások velem szemben?

Mik az elvárások velem szemben?

Bemutatóteremben való megjelenés

Prémium minőség forgalmazásánál elkerülhetetlen a termék és az ügyfelek személyes kapcsolatának kialakítása, főleg vásárlás előtt. Hogy segítsen ügyfeleinek a döntések meghozatalában, rendezze be bemutatótermét, ahol a kiválasztott iSauna szaunákat bemutathatja.

Szolgáltatásnyújtás, ügyfél tájékoztatás

Kitűnhet a többiek közül olyan kapcsolati és információs eszközökkel, mint például az iSauna live chat weboldalon keresztüli kommunikáció. Így könnyebben tarthatja ügyfeleivel a kapcsolatot.

Árajánlatok és egyedi árképzések kezelése

Képzett munkatársaink segítenek partnereinknek a lehető leggyorsabban az ajánlati anyagok összeállításában, melyek árképzéseit partnereinkre bízzuk így lendületben tarthatják az üzletkötési folyamatokat.

Kiállításokon történő részvétel, képviselet

Fontos, hogy partnereink is a köztudatban szerepeljenek, így a kiállításokon történő részvételben és az iSauna brand képviseletében magas szinten támogatjuk őket.

Új ügyfelek szerzése, meglévő ügyfelek kezelése

Ha sikeres céget kíván építeni az iSauna manufaktúra képviseletére, akkor nagyon fontos, hogy szakértelmét felhasználva felkutassa az értékesítési lehetőségeket és új kapcsolatokat teremtsen, felhasználva a helyi hálózatokat, bővítve meglévő kapcsolatait.

Növekedjen kiemelkedő iSauna partneri lehetőségekkel!

Növekedjen kiemelkedő iSauna partneri lehetőségekkel!

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Kreatív tervező csapatunknak köszönhetően termékkínálatunk folyamatosan bővül legújabb fejlesztésű szaunákkal, szaunaházakkal, így ügyfeleinek rendszeresen újdonságokkal szolgálhat.

Állandóan fejlődő technikai háttér

Az iSauna manufaktúra nem csak a divatot de a technológia fejlődését is szem előtt tartva hozza ki a szaunázás élményéből a legtöbbet. Új okostelefon vezérlésekkel, csúcstechnológiás szauna kályhákkal és infra panelekkel építi szaunáit.

Legújabb design trendeket követő termékek

Az iSauna szauna manufaktúra tervezőcsapata a legújabb trendeket követve, folyamatos piackutatást végezve tervezi folyamatosan bővülő termékkínálatát.

Akár regionális kizárólagosság

A közös siker mindannyiunk érdeke. Kiemelt partnereinknek ezért regionális kizárólagosságot biztosítunk, növelve így támogatottságukat.

Hogyan válhatok partnerré?

Hogyan válhatok partnerré?

Jelentkezés a programra

Nem kell mást tennie, mint a regisztrációs adatlapot letöltenie, kitöltenie és az info@szaunagyartas.hu e-mailcímre elküldenie.

Sikeres cégvizsgálat

E-mailben küldünk Önnek egy kérdőívet cégét, annak működését illetően. Amennyiben cége megfelel a kritériumoknak, nincs más hátra, mint szerződni egymással.

Viszonteladói jelentkezési adatalap letöltése