hu
Menü

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl. szállító cég) cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatai (név, cím, telefonszám, email) Az iSauna Design Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

 

Az adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük. Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük, jelezze számunkra regisztrációja módosításával. Adatai törlését kérheti ügyfélszolgálatunktól, (2045 Törökbálint, Tópark út 1/A) levélben.

 

A Weboldal üzemeltetője
iSauna Design Kft.
2045 Törökbálint, Tópark út 1/A
Telefon: +36 23 428 914


Kültéri szauna, wellness szaunaház típusok, egyedi építésű szauna terasz, kert megoldások

Csúsztassa a képet