hu
Menü

Kültéri kombinált szauna De Lux Prémium
Csúsztassa a képet

Kültéri kombinált szauna bárpulttal
Klasszikus szaunaház építés
Kültéri szauna Himalája sóterápiával
Családi szaunaház bárpulttal
Infra és finn szauna Himalája sóterápiával
  • Kültéri kombinált szauna bárpulttal
  • Klasszikus szaunaház építés
  • Kültéri szauna Himalája sóterápiával
  • Családi szaunaház bárpulttal
  • Infra és finn szauna Himalája sóterápiával

Klasszikus szaunaház bárpulttal

A klasszikus design szerelmeseinek, akik a kényelmet ki szeretnék vinni a természetbe. A szaunaház egyedi bárpulttal rendelkezik, így több féle, akár koktél, vagy sörös szauna szeánszokhoz stílusos felszolgálást biztosít.

A 4 az 1-ben szaunaház élményelemei (finn szauna, infra szauna, Himalája sóterápia, fényterápia) okostelefonról vezérelhető formában is elérhető.

Klasszikus design szaunaház különleges bárpulttal

A szauna fürdőzés közvetíti a finn eredetiség érzést, a természet közelségét és a kényelmet. A De Lux Prémium kültéri szauna mindezt megadja Önnek és családjának saját kertjében. Az I. osztályú finn faanyagok és az eredeti Harvia finn szauna kályha közelebb hozzák a természethez, a belső kialakítás és az igényes külső design pedig a kényelmet szolgálja.

A szaunázás egy életmód. Egy rítus, melynek keretében az ember közel kerül a természethez, időt szán a testére és a lelkére egyaránt. A szauna rendszeres használata az orvosi kutatások és a több évszázados tapasztalatok alapján bizonyítottan javítja a közérzetet, fiatalossá teszi a bőrt, fizikailag és szellemileg is felfrissít.

Szaunázni mindenki szeret. Viszont nem mindenki egyformán szaunázik. Valaki a finn szauna szerelmese és van olyan, aki az infraszaunának hódol. Van aki fekve szereti, és van aki ülve érzi kényelmesnek a szauna fürdőt. Van aki zenére tud ellazulni, és van aki a természet csendjében pihen meg. Az iSauna kültéri szauna vagy szaunaház mindenkinek kedvez, a család minden tagja megtalálja benne a számára kedvező szauna élményt.

Nincs oka arra, hogy szaunáját elrejtse a házban, plusz helyet szorítson számára. Minden megépíthető egy kültéri kombinált szauna házban, ami egy beltériben is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni.

Megrendelőink igényei alapján szinte bárhová építünk finn szaunát, kombinált kültéri szaunát, vagy komplett szaunaházat, természetesen figyelembe véve az adott hely műszaki és technikai adottságait.

Prémium minőségű szaunáink, szauna házaink saját tervezés és gyártás alapján készülnek. Egyedi tervezéssel elhozzunk Önnek a szauna hatásait kerti szauna formájában egy modern környezetbe, modern kialakítással.

A De Lux Prémium kültéri kombinált szauna esetében a legjobb minőségre és stílusos kialakításra számíthat. Ebben az exkluzív kültéri szaunában egyaránt élvezheti az infraszauna és a finn szauna hatásait, miközben a zenei előkészítés, a beépített borhűtő, a bárpult kialakítás, a DVD lejátszó és az LCD tévé az Ön kényelmét szolgálja.

Kérje egyedi ajánlatát akár személyre szabott igények alapján az alábbi űrlapon keresztül:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat