hu
Menü

Wellness szaunaház Valencia
Csúsztassa a képet

Wellness szaunaház pihenő terasszal
Luxus szaunaház kombinált szaunával
Finn szauna, infra szauna egy szaunaházban
Kombinált szaunaház Himalája sóterápiával
Kerti szaunaház építés
  • Wellness szaunaház pihenő terasszal
  • Luxus szaunaház kombinált szaunával
  • Finn szauna, infra szauna egy szaunaházban
  • Kombinált szaunaház Himalája sóterápiával
  • Kerti szaunaház építés

Wellness szaunaház pihenő terasszal

Azoknak, akik szeretnék átélni azt az élményt, amikor saját kertjükben élvezhetik a sóterápiával kiegészített infra és finn szauna kényelmét.

 

Akik a környezet látványában szívesen gyönyörködnek, majd kilépve a szaunából egy olyan mobil üvegfalakkal nyitható panorámás teraszhelyiségben pihenhetnek meg.

Wellness szaunaház a minőségi kikapcsolódás élményeivel

Valencia a művészetek és tudományok városa. Az iSauna Design Kft. Szauna Manufaktúra pedig a szaunák művésze. Minden szaunát egy-egy különleges alkotásként tervezünk és építünk. Így hoztuk létre Valencia luxus családi szaunaházunkat, amelyben a művészet és a luxus életérzés találkozása adja a kifinomult minőség két fő elemét.

E kültéri szaunaház egy valódi életérzés. A kényelem, a luxus és az egészség érzése. Az érzés, hogy bármikor élvezhetjük a kombinált szauna ház minden luxusát a saját kertünkben.

 

Egyedi szauna tervezés és funkcionalitás:

Ennek a luxus szaunaháznak az egyediségét az egyenes letisztult vonalvezetés, az időjáráshoz, vagy kedvünkhöz igazodó hatalmas üvegfelületek, a fedett pihenő és a felhasznált fények különlegessége adja. Ez a kültéri kombinált szauna egy minden igényt kielégítő pihenő terasszal lett egybe építve, így adja meg felhasználójának a tökéletes luxus érzést.

A kombinált luxus szaunában megtalálható a mélyterápiás infraszauna, a hagyományos finn szauna és a Himalája só terápia. Méreteinek köszönhetően négy személy tud benne kényelmesen egyszerre infraszaunázni és akár nyolc fő finn szaunázni. A luxus szaunaház arculatához tökéletesen illik a minimál stílusú egyedi padozat, melynek minden eleme a tudatos formatervezést követi, részleteivel tovább emelve a szaunaház és környezete minőségét.

A luxus szaunaház igazi ékszere a Himalája sótéglával körbeépített finn szaunakályha, mely működésével nem csak a szauna terét fűti fel, de a himalája sótéglák pozitív élettani hatását is többszörösére növeli. A 84 féle ásványi anyagot tartalmazó, átvilágított himalája sótégla falak rendkívül tiszta mikroklímát alakítanak ki a szauna térben, miközben narancsos árnyalatukkal nyugtatóan hatnak szervezetünkre.

A kültéri kombinált luxus szaunaház egyediségét a fények határozzák meg. A szauna hangulatát a háttámlából és a megemelt lábrácsból kiszűrődő háttér LED világítás és a mennyezetben épített csillagos égbolt adja. A minimál stílusú padozat szálai között átszűrődő meleg színek és a csillagos égbolt fényei teszik még izgalmasabbá és emlékezetesebbé a szauna élményét.

A szaunaház különlegessége a konvertálható üvegfalakkal határolt, árnyékolható pihenő terasz, látványkandallóval és Smart tévével kiegészítve. A látványkandalló tüzének fényjátéka a pihenőből és a szaunából nézve is elfeledteti a napi gondokat. A Smart tévé egy internetes funkciókkal ellátott televízió. Használhatja munkája befejezéséhez, zene hallgatásához, film nézéséhez vagy akár a családi fotóalbum átlapozására.

 

Ez a fedett – nyitott relaxációs terasszal és különleges kombinált szaunával ellátott luxus szaunaház valódi prémium érzést és kényelmet biztosít felhasználójának. Használja családjával és barátaival, élvezzék ki a minden igényt kielégítő exkluzivitás élményét.

 

Ha egy prémium welnness szaunaházzal szeretné magát és családját, kérje egyedi ajánlatát az alábbi űrlapon keresztül:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat