hu
Menü

Luxus wellness szaunaház - Monaco
Csúsztassa a képet

Monaco wellness szaunaház
Szaunaház zuhanyzóval, minikonyhával
Szaunaház kombinált szauna wellness élményekkel
Luxus szaunaház fűtött terasszal
Wellness prémium szaunaház
  • Monaco wellness szaunaház
  • Szaunaház zuhanyzóval, minikonyhával
  • Szaunaház kombinált szauna wellness élményekkel
  • Luxus szaunaház fűtött terasszal
  • Wellness prémium szaunaház

Családi komfort luxus szaunaház

Mindenkinek, aki szereti az igazi luxust és kényelmet, szeret távol lenni a világ zajától és nyugodtan szeretne kikapcsolódni minden igényt kielégítő wellness szaunaházában.

A szaunaház tartalmaz egy kombinált szaunát finn szaunával, infra szaunával, Himalája sóterápiával, öltözőt és zuhanykabint, pihenő teraszt étkezővel, minikonyhával, beépített smart tévével és etanol kandallóval.

A családi szauna wellness minden igényének kielégítésére

Monaco-ban a fényűzés és a csillogás az egész országot áthatja: vadonatúj luxusautók, patinás épületek, különös atmoszféra. Monaco a jólétet és a luxus életérzést juttatja eszünkbe. Az abszolút minőségi alapanyagoknak, professzionális kivitelezésnek, extra funkcióknak és az egyedi stílusos design-nak köszönhetően legújabb tervezésű luxus kültéri szaunaházunk is ezt a hangulatot követi.

 

A luxus szaunaház a prémium családi házak egyre gyakoribb funkcionális és építészeti eleme, gyönyörű panorámával rendelkező wellness kerteknek. Ennek oka, hogy minden egy helyen van bennük, ami a szauna élvezetét kiegészíti, tökéletessé teszi és luxus életérzést ad. Ügyfeleink szeretik, ha a szaunázás valóban egy komplett kikapcsolódást nyújtó szeánsz lehet, köztes fürdőzéssel, pihenéssel, szórakoztató programokkal. A luxus szauna ház olyan hely, melyben családjával, barátaival akár egy-egy teljes napot is eltölthet.

 

Prémium ügyfeleink igényeire ügyelve alkottuk meg legújabb kültéri luxus szaunaházunkat. Ez a kombinált szaunaház egy minden igényt és luxust kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna és a himalája sóterápia. A szaunaház a lényegi szaunázási élmények mellett öltözővel, zuhanyzóval, pihenő terasszal, konyhával, étkezővel, Smart tévével, látvány kandallóval, árnyékolástechnikával és mobil elhúzható üvegfalakkal felszerelt.

 

Képzelje el kertje ékszerét olyan komplex megoldásként, ahol a kombinált luxus szauna funkciója találkozik háza kényelmével. Amikor belép a szauna házba egy tágas panorámás terasz fogadja. Mielőtt elmerülne a szaunázás regeneráló élményeiben a beépített szekrénnyel és zuhanyzóval ellátott öltözőben kényelmesen felkészülhet, melynek különleges hangulatát a csillagos égbolt adja.

 

Ebben a kültéri szaunaházban a tökéletességre törekvés eszközeként nagy hangsúlyt kaptak a fények is, ami magában a szauna helyiségben is megmutatkozik. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással. A szaunában ülve a látványkandalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként, ha szaunázás közben élvezhetjük. A rejtett világítások, a visszafogott hangulati fények és a látványkandalló mind-mind a tökéletes pihenést, a luxus élményét szolgálják.

 

Igazi különlegessége a szauna háznak a beépített Smart tévé, ami a szaunázás mellett lehetővé teszi, hogy filmet nézzen, internetezzen, elolvassa leveleit vagy akár tárgyaljon. A Smart tévé egy internetes funkciókkal rendelkező televízió. Filmeket, zenéket tölthet le, web konferenciákat tarthat, Skype-olhat, családi fényképeket lapozhat, játékokat tölthet le és futtathat. Lehet ez egy eszköz a munkájához, a szórakoztatáshoz vagy a gyerekek lekötéséhez.

 

A teraszhoz közvetlenül csatlakozva található a mini hűtővel felszerelt konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti összejövetelre. A szauna szeánszok között nem kell bemenni a házba, mert a szaunából kilépve rögtön kitöltheti a frissítőket, megmoshatja a gyümölcsöket vagy elkészíthet néhány koktélt. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

 

Ez a luxus szaunaház tökéletes része lehet olyan otthonoknak, ahol a tulajdonosok szeretik a minőségi anyagokat, egyedi, stílusos megjelenést és a pihentető kényelem minden elemét. Élvezik a társasági életet, szeretnék családjukat és baráti körüket vendégül látni saját otthonukban, megajándékozva őket a wellness minden élményével.

 

Ha szeretne egy saját wellness luxus szaunaházat, kérje egyedi ajánlatát az alábbi űrlapon keresztül:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat