hu
Menü

Kültéri szauna - a kert gyöngyszeme
Csúsztassa a képet

Kültéri szauna építés
Infra szauna finn szauna egyben
Kültéri szauna építés
Kerti szauna gyártás
Kültéri szauna egyedi méretek alapján
  • Kültéri szauna építés
  • Infra szauna finn szauna egyben
  • Kültéri szauna építés
  • Kerti szauna gyártás
  • Kültéri szauna egyedi méretek alapján

Kültéri szauna Himalája sóterápiával

Akár kisebb kertekbe, teraszokra épített kültéri szaunaház igényes kialakításával, egészségmegőrző funkcióival biztos társ lehet a hétköznapi fáradalmak kipihenésében. Amit egy kombinált kültéri szauna, vagy szaunaház magában foglalhat:

 

finn szauna, infra szauna, gőz szauna, Himalája sóterápia, fényterápia.

Kültéri szauna a kert gyöngyszeme

A kertben megépített finn szauna a kert ékszere, ezért is fontos, hogy a szauna építés során figyelembe vegyük a hely adottságait, növényzetét és legfőbbképp a megrendelő életstílusát, szaunázási szokásait.

A szauna építés minden esetben egyedi tervezést, szakértői tapasztalatot, kifogástalan alapanyagokat és pontos kivitelezést követel. Különösképp a kültéri szauna esetében, hiszen kertünk ékszere folyamatosan ki van téve az időjárás viszontagságainak.

A sokszínű tervezési mód lehetővé teszi, hogy a kültéri szaunát teljesen testre szabjuk figyelembe véve a hely adottságait, kihasználtságát és a felhasználó igényeit. Sok oka van annak, hogy egyre többen döntenek a kültéri szauna építése mellett. A hely nagysága miatt sokkal több lehetőségünk nyílik akár a formavilág, akár az elhelyezés szempontjából, és ne feledkezzünk meg arról a különleges szauna élményről a természetben, amit a szabadtéri szaunák adnak.

A szauna hatásai csak tökéletes szaunában élvezhetőek, legyen az infraszauna, finn szauna, gőz szauna vagy Himalája só szauna. Az iSauna Szauna Manufaktúra mind a 4 élményt biztosítja egy légtérben a kültéri szauna építésével. Élvezheti a finn szauna izzasztó hatását, a gőz élményét, az infra mélyterápiáját vagy a Himalája só jótékony hatását, miközben saját kertjében gyönyörködhet.

A kültéri szauna elhelyezésekor érdemes figyelembe venni, hogy a szauna két használata között a lehűlést elősegíthessük zuhanyzással, merülő dézsába vagy medencébe való csobbanással, esetleg relaxálással a szabadban.

Minden olyan megoldás kivitelezhető egy kültéri szauna építés során, ami egy beltéri szaunánál is, csupán a változó hőmérséklettel és a természet hatásaival kell számolni. Az iSauna Szauna Manufaktúra Magyarországon egyedüliként rendelkezik a Nemzetközi TÜV engedéllyel kombinált szaunák tekintetében, így különös figyelmet fordítunk arra, hogy a design és kényelem mellett maximális biztonságban élvezze a szauna hatásait családjával.

 

Ha kültéri szaunát szeretne otthon akár egyedi méretek alapján, kérjen ajánlatot az alábbi űrlapon keresztül:

 

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat