hu
Menü

Luxus szaunaház - Lugano
Csúsztassa a képet

Luxus szaunaház Himalája sóterápiával
Kültéri szaunaház építés mesterfokon
Családi szaunaház tervezés kivitelezés
Kombinált kültéri szauna gyártás
Kerti szaunaház medencével
  • Luxus szaunaház Himalája sóterápiával
  • Kültéri szaunaház építés mesterfokon
  • Családi szaunaház tervezés kivitelezés
  • Kombinált kültéri szauna gyártás
  • Kerti szaunaház medencével

Luxus panoráma szaunaház

 

Annak ajánljuk, aki magas minőségben és kifinomult stílusban szeretné welnness kertté varázsolni udvarát, teraszát. A Lugano luxus szaunaház prémium anyaghasználatával, letisztult modern formavilágával, kényeztető egészségmegőrző funkcióival egy wellness kert vagy terasz lenyűgöző alkotóeleme lehet.

 

Luxus szaunaház kivitelezés, prémium szauna élmények

Vannak építőmesterek, és vannak építészek. Az építés művészei. Vannak szauna gyártók, szauna mesterek, és akik művészetként kezelik a szauna gyártást. Az iSauna Szauna Manufaktúra ilyen. A szauna gyártás művésze.

A Lugano kültéri luxus szaunaház egy alkotás. Egy alkotás, mely a design-t ötvözte a funkcionalitással, a luxust a kényelemmel, és mindezt tökéletesen összehangolva a természettel.

A kombinált szauna ház design-ját a minimál stílus, az egyszerű vonalvezetés, a minőségi anyagok, a különleges belső kialakítás és a nagy üvegfelületek adják. A szaunaház üvegfalainak köszönhetően légiessé válik a szaunatér és tökéletes kilátást kapunk a szaunaház környezetének szépségeire.

A kifinomult funkcionalitás az infraszauna és finn szauna kombinációjában mutatkozik meg. Az infraszauna mélyterápiája, a finn szauna izzasztó hatása és a Himalája sóterápia gyógyító ereje egy szauna házban. A széles, U-alakú padozat, a kályha elhelyezkedése és a két bejárati ajtó a legjobb felhasználhatóságot biztosítja vendégeinek.

A luxust az egyedi megjelenés, a LED háttérvilágítású lábrács és háttámlák, a különleges széles külső lambériák, a sófallal körbeépített szaunakályha többszörös gyógyító ereje és a speciális fények nyújtják. A vékony lécezésű kifinomult felépítésű padozat, háttámla és lábrács önmagában is figyelemfelkeltő erejű, viszont a rejtett, LED világítással olyan összhatást kelt, melytől az egész szaunaház még izgalmasabb és különlegesebb látványt kelt.

A kényelmes szaunázást a tágas tér biztosítja. Egymás mellett négy személy tud egyszerre infraszaunázni, és akár nyolc fő finn szaunázni. Fekve hárman is kényelmesen elférnek a speciális padozaton. Az infrapanelek előtt elhelyezett háttámlák tökéletes testtartást biztosítanak az infraszauna használata közben, valamint a természetes prémium minőségű faanyagok tovább kényeztetik érzékeinket. Mivel a kályha az üvegfalnál, középen helyezkedik el, így a különleges megjelenés mellett körbejárhatóságot is biztosít, melynek köszönhetően elég nagy a kabinon belüli mozgástér.

Végeredményében a Lugano Luxus Szaunaház összetett funkcionalitásának és egyedi, letisztult stílusos megjelenésének köszönhetően a minőséget kedvelő szauna tulajdonosok családjának és baráti társaságának tökéletes, luxus élményt nyújt.

 

Kérje egyedi szaunaház vagy kültéri szauna ajánlatát, hogy otthonában élvezhesse a minőségi szauna élményét:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat