hu
Menü

iSauna szaunaházainkról mondták – Nekünk fontos az Ön véleménye!

 

Szauna gyártás Magyarország Novák Tamás - 2023

 Az iSauna Designnál minden a részletekről szól. Az egyedi tervezésű szaunaházam a maga nemében páratlan. Mindenki, aki meglátja, azonnal beleszeret!

 

Szauna gyártás Magyarország Zádori Brigitta - 2023

 Az infrasaunámat az iSauna Designnal terveztettem, és minden percét imádom. A design, a funkcionalitás és az egész élmény egyszerűen lenyűgöző.

 

Szauna gyártás Magyarország Tamás Ildikó - 2023 

 Az iSauna Design csapata minden kérdésemre választ adott, és minden kívánságomat figyelembe vette szaunám tervezése során. Az eredmény? Egy igazi menedék a saját kertemben!

 

Szauna gyártás Magyarország Dr. Mátyás László - 2022

 Mindig is szerettem volna egy saját szaunát, és az iSauna Design lehetővé tette ezt. Az egész folyamat – a tervezéstől a kivitelezésig – első osztályú szolgáltatás volt.

 

Szauna gyártás Magyarország Pongrácz József - 2022

 Egy szauna vásárlását komoly befektetésnek tekintettem, és az iSauna Design minden szempontból megfelelt az elvárásaimnak. Az élmény és az ügyfélszolgálat párját ritkítja.

 

Szauna gyártás Magyarország Fehér Andrea - 2022

 Az iSauna Design szaunaházai nem csak esztétikailag lenyűgözőek, hanem rendkívül funkcionálisak és kényelmesek is. A szaunázás egy új szintje!

 

Szauna gyártás Magyarország Eszterházy Lajos - 2022

 A szaunám a kertem gyöngyszeme, és ez minden bizonnyal az iSauna Design mesteri munkájának és figyelmének köszönhető. Köszönöm, hogy megvalósítottátok álmaimat!

 

Szauna gyártás Magyarország Horváth Judit- 2021

 Mindig hittem abban, hogy a minőség megéri az árát. Az iSauna Design minden terméke ezt a filozófiát tükrözi. A szaunánk lenyűgöző, mind minőségben, mind dizájnban.

 

Szauna gyártás Magyarország Jónás Rita - 2020

 Az iSauna Design elképesztő figyelmet szentelt az apró részleteknek is, és meghallgatta minden kívánságomat. Az elkészült szauna egyszerűen magával ragadó.

 

Szauna gyártás Magyarország Milák Ferenc - 2019

 Ha az elegancia és a funkcionalitás találkozását keresed egy szaunában, az iSauna Design a legjobb választás. Egyedi tervezés, prémium minőség.

 

Szauna gyártás Magyarország Gellértné Farkas Beatrix - 2019

 Soha nem gondoltam volna, hogy a saját kertemben egy ilyen gyönyörű szaunát láthatok. Az iSauna Design minden elképzelésemet felülmúlta.

 

Szauna gyártás Magyarország Kléner Tamás - 2015

 

„Családommal hosszú tanakodás után a Lugano prémium szaunaház mellett döntöttünk. Szeretjük a téli finn szaunázásokat egy-egy hófürdővel összekötni, így a Lugano szaunaház panorámaüvegei már a belső forróságban is felkészítenek minket a havas kertünk látványával a frissítő érzésre. Kombinált szaunaház révén gyermekeink is élvezik a szaunaház infra szauna funkciójának jótékony hatását."

 

 

Szauna gyártás Svájc Thomas Voormann - 2015

 

„Feleségemmel tavaly ősszel fejeztük be családi házunk kertjének felújítását. Egy modern stílusú wellness kert kialakításán dolgoztunk, melyet az idén egy kombinált szaunaházzal szerettünk volna tökéletesíteni. Az iSauna manufaktúránál találtuk meg a számunkra legjobb megoldást, hiszen ár érték arányban nagyon magas szintet hoznak, illetve az új minimál stílusú szauna lambéria, padozat kialakításokat csak náluk találtuk meg. A végeredmény tökéletes lett, a kertünk már valódi szauna wellness kert. Köszönjük!”

 

Szauna gyártás Németország Alexander Schulze - 2014

 

„Már lemondtunk az otthoni szaunázásról családommal, amíg meg nem találtuk az iSauna szaunagyártó manufaktúrát. Lakásunk elég speciális erkéllyel rendelkezik, ahova szerettünk volna egy klasszikus kis finn kültéri szaunát építtetni. Több szaunagyártót megkerestünk és nem láttak reményt kültéri szaunánk megvalósítására. A saunaherstellung.de oldalon találtuk meg az iSauna csapatát, ahol több szauna referenciát megtekintve láttuk, számukra nincs lehetetlen. A felmérés során már olyan remek ötletekkel szolgáltak, ahol láttuk, megtaláltuk a helyünket. Pár hónappal később erkélyünk egy kitűnő finn szaunával bővült, melyet azóta is boldogan használunk."

 

Szauna gyártás Magyarország Pintér Ferenc - 2014

 

„Hétvégi házunk egyben második otthonunk, ahol az egész nyarat, de a tél egy részét is töltjük. A lejtős terep ellenére szerettünk volna egy komplett wellness szaunaházat építtetni, ami tudtuk, nem könnyű feladat. Az iSauna munkatársai komplett helyszíni felmérés és szemle során teljes körűen tájékoztattak minket a szaunaház lehetőségéről és feltételeiről. Komplett alapozási rajzzal segítették munkánkat, és precíz kivitelezésükkel pedig a domboldalt komplett wellness terasszá varázsolták.”

 

Szauna gyártás Szlovákia Alena Kovač - 2014

 

„A munkánknak köszönhetően sokat vagyunk távol otthonunktól, de amikor hazaérünk, mindig a pihenéssel töltjük az időt. Tavaly októberben bővítettük ki családi házunk kertjét egy iSauna Garden finn szaunaházzal. Mivel szaunaházunk az iSauna szauna manufaktúra legújabb fejlesztésű okostelefon szauna vezérlését használja, így hazaérve nem kell várnunk a szaunánk felfűtésére. A fáradt nap után már hazafelé bekapcsolhatjuk telefonon keresztül szaunánkat akár több kilométerről, így mire hazaérünk kellemes izzasztófürdővel vár minket otthonunk.”

 

Szauna gyártás Ausztria Alexander Brunner - 2014

 

„Kerti medencénk közvetlen szomszédágába terveztünk egy wellness szaunaházat zuhanyzóval, ahol a szauna és zuhanyzás után akár bele is csobbanhatnánk a hűs vízbe. Mediterrán stílusú családi házunk kertjét is hasonló stílusban rendeztük be, és a medencénk elhúzható tetejének jellege is ezt a vonalat követi. Az iSauna szauna manufaktúra családi szaunáját választottuk, amely Delux Family névre hallgat. Klasszikus stílusával tökéletesen illeszkedik wellness kertünkbe, ugyanakkor a legújabb szauna technológiát használva a modern kényelmet képviseli.”


Ön is szeretne csatlakozni az elégedett iSauna szaunaház tulajdonosok táborához?

Kérje személyre szabott ajánlatát leendő egyedi kültéri szaunájával kapcsolatban. Kollégáink segítenek, hogy a legjobb szauna, szaunaház megoldás kerüljön otthonába, szauna kertjébe, wellness teraszára:

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat