hu
Menü

Az igazi kényelem egy intelligens iSauna szaunaházzal kezdődik

Kezében tarthatja egész szaunaházának irányítását, mely nem csak a szaunakályhát és az infrapaneleket kapcsolja ki és be!

 

A nemzetközi TÜV minősítés alatt zajló gyártástechnológiánk folyamatos fejlesztésével mindig azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek a legújabb technológiák mellett egyedi fejlesztésű, a kényelem egyre magasabb fokát szolgáló újításokat nyújthassuk. Már számos kiváló szauna vezérlést futtatunk be a szauna építés technológiába, melyek partnereink minden igényét kiszolgálják a mai napig. Mivel az igények egyre bővülnek, a szaunázástól is egyre többet kell várnunk, hogy mindennapi fáradalmunkat a leghatásosabban kipihenhessük.
Legújabb fejlesztéseink közé tartozik az az intelligens szauna vezérlés, mely mindig Önnél lehet, akár több száz, vagy ezer kilométeres kapcsolatra is képes, és egy hajszálnyi helyet sem igényel zsebében okostelefonja mellett.

 

Bemutatkozik az iSauna Home okostelefon applikációs szaunavezérlés

Miután ügyfelünknek elkészítettük álmai szaunáját vagy szaunaházát és kertjében használatra készen átadtuk nincs más dolga, mint okostelefonján letölteni a legújabb iSauna Home okostelefon alkalmazást. Miután a magenta színű ikont megérintjük, tenyerünkben tudhatjuk nem csak egész szaunánk működését de olyan extra kiegészítő kényelmi elemek irányítását, mint a szaunaházunkhoz tartozó teraszunk mennyezeti vagy padlóba épített komfort fűtését, a hangulat és kiegészítő világítások vezérlését, a szellőztetés direkt kapcsolását.
Ha pedig épp hazafelé tartunk egy fáradt nap után, akár az úton elindíthatjuk szaunánk kályháját, hogy hazaérve rögtön élvezhessük saját finn szaunánk pihentető élményét.

Az alábbi grafika segítségével megismerheti és átélheti, hogy mit is jelent egy iSauna Home irányítású szauna használatának élménye.

 

Ide jön az app demo

 

Kérje egyedi személyre szabott szauna, szaunaház árajánlatát, hogy kollégáink a legjobb megoldás tervezzék meg Önnek:

appdemo
appdemo appdemo appdemo appdemo appdemo

Ajánlatkérő táblázat/ A felső csillaggal megjelölt alapadatok kitöltése kötelező!

A szauna méretei
cm
cm
cm
A szauna típusa
Válassza ki az elképzelt szaunaház típusát:
Felhasználás
Beltérben van kültérben szeretné használni:
Tető
Válasszon tető típust
Külső burkolatok
Lambéria vagy fazsindely:
Ajtó
Válasszon ajtó típust:
Belső burkolatok
Válasszon lambéria típust:
Padozat, háttámla, lábrács anyaga
Válasszon padozat típust:
Teraszburkolat
Válasszon teraszburkolatot:
Vezérlés
Válasszon vezérlés típust:
Üvegezés
Válasszon üvegezés típust:
Opciók (többet is megjelölhet)
Több opciót is bejelölhet:

Egyéb megjegyzés

Ajánlatkérés elküldése
Az ajánlat tájékoztató jellegű. Kérje díjtalan, kötelezettségmentes felmérésünket és szaktanácsadásunkat